Топ теги:
Попередження

Чергове засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Коростенської міської ради

12 Жовтня 9:45
11 жовтня відбулось чергове засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Коростенської міської ради за участі заступника міського голови Олександра Синицького, начальника УПСЗН виконавчого комітету Коростенської міської ради Ігора Єсіна та членів ради.
Голова ради Дмитро Перепелиця ознайомив учасників засідання з порядком денним. В ході засідання обговорено нагальні питання, погоджено положення про раду з питань ВПО, затверджено план роботи, а також увага була приділена особистим питанням від самих переселенців. Консультацію надала представниця Координаційного центру з надання правової допомоги в місті Коростень.
Якщо ви потребуєте консультації юриста, роз’яснень ваших прав та їх відновлення, у разі порушення, звертайтеся за безоплатною правовою допомогою:
📞 телефон (04142) 5-09-45 або за адресою: вул. Шевченка, 25, І поверх. Окрім того, в Україні діє єдиний номер з надання безоплатної правової допомоги – 0-800-213-103 (цілодобово, у межах України – безкоштовно).
Чат-бот Гаряча лінія