Топ теги:
Попередження

Залучення молоді ВПО до діяльності Ради ВПО

29 Вересня 8:11
Нагадуємо, що нещодавно у Коростенській громаді було створено Раду ВПО – це об’єднання громадських активістів, представників місцевої влади та просто небайдужих людей, які шукають системні рішення для адаптації переселенців в громаду й розв’язання їх нагальних проблем.
28 вересня відбулась зустріч з молоддю нашої громади, яка була проведена Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за підтримки UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні. На заході були присутні: заступник міського голови Олександр Синицький, начальник УПСЗН виконавчого комітету Коростенської міської ради Ігор Єсін та молодь Коростеської громади разом з молоддю з числа ВПО.
Під час зустрічі обговорювались теми про потреби та виклики сьогодення, взаємодію з владою, про плани та мрії, розповідали, як реалізовувати ідеї через грантові програми тощо.
Всі учасники заходу невдовзі зустрінуться для продовження комунікації, налагодження зв’язків та мають презентувати групі домашнє завдання, а саме, конкретні пропозиції для подальшої реалізації власних ідей в громаді.
Молодь – майбутнє України, і сьогодні саме вона може впливати та створювати вірне бачення майбутнього.
Чат-бот Гаряча лінія