Топ теги:
Попередження

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

14 Серпня 11:46

Щороку в третю суботу вересня проходить акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Цього року акція відбувається під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!».

З 16 серпня по 16 вересня 2023 року участь візьмуть комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються в різних форматах на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок, пересічні громадяни.

📌Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Також, у цьому році, учасників закликають не робити масових зібрань та дотримуватись протимінної безпеки. Повний інструктаж з протимінної безпеки можна переглянути за посиланням: https://letsdoitukraine.org/2023/07/ldu-instructions-bezpeka-wcd-2023/

Цифрове прибирання – це теж один із способів допомогти, видаливши зайві дані та розвантаживши центри баз даних, що споживають велику кількість енергії. І це також допоможе зменшити викиди CO2 в атмосферу.

❗Важливо! Зареєструйте результат своєї участі у Всесвітньому дні прибирання за посиланням до 25 вересня 2023 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18

Більше на сайті www.letsdoitukraine.org
Приєднуйся!

#worldcleanupday #цифровеприбирання  #letsdoitukraine

Чат-бот Гаряча лінія