Топ теги:
Попередження

Новий побратим – Слобожанська громада

28 Червня 16:50

Сьогодні в день Конституції України у міста Коростеня з’явився новий побратим – Слобожанська громада Дніпропетровської області, яку очолює Іван Камінський, наш земляк родом із Сингаїв. Слобожанській громаді 35 років, з яких 30 її очолює Іван Миколайович.

Було підписано Меморандум про співробітництво у галузях екології та довкілля, енергозбереження та енергоефективності, комунальної та соціальної інфраструктури, підприємництва та бізнесу, креативності, культури, спорту, туризму та громадянського суспільства.

Коростенську міську раду представляли міський голова Володимир Москаленко, заступниця міського голови Наталя Чижевська, заступник міського голови Олександр Ясинецький, начальник управління економіки Володимир Стужук, начальниця відділу проєктного та інвестиційного менеджменту Аліна Семененко.
З боку Слобожанської селищної ради у підписанні взяли участь селищний голова Іван Камінський, секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода, перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов та керівники структурних підрозділів Слобожанської селищної ради.
Чат-бот Гаряча лінія