Топ теги:
Попередження

Тренінг «Коли військовий вдома»

26 Червня 14:48

 

23 червня в міському палаці ім. Т.Г. Шевченка за сприяння Жіночої Ради міста відбувся тренінг на тему «Коли військовий вдома» на який запрошувалися матері та дружини військовослужбовців ЗСУ.

Психолог центру соціально – психологічної  реабілітації населення у місті  Коростені Наталія Єрмак розповіла учасникам заходу, як поводити себе з військовим, що прийшов на ротацію чи у відпустку. У вимушеній і легкій бесіді обговорили з чим можуть стикнутися рідні і що робити, щоб полегшити процес адаптації, – як правильно себе поводити, як розуміти ветеранів сьогоднішньої війни.

Поради спеціалістів потрібні наразі не тільки демобілізованим, а й їхньому найближчому оточенню. Суспільство не повинне займати пасивну позицію очікування, навіть на побутовому рівні кожен може допомагати бійцям  звикати до буденного життя, адже він там був заради нас. Ми повинні ставитися  до Героїв з великою повагою, для них це дуже важливо відчувати вдячність за те, через що вони пройшли: за смерть, за страждання, втрату близьких, побратимів. Відчувати, що це недарма, що суспільство цінує.

По завершенню зустрічі подякували усім за героїзм їх близьких людей та побажали щоб кожен повернувся живим додому.

 

 

Голова Жіночої Ради                                                                                                                          Світлана  ЗАГОРУЙКО

Чат-бот Гаряча лінія