Топ теги:
Попередження

Початок плідної співпраці UNICEF Ukraine та Коростенської територіальної громади в рамках нового проєкту на три роки

23 Червня 15:48
Нещодавно було повідомлено про запуск проєкту, за яким 17 млн євро від міжнародний фонду UNICEF буде спрямовано до 6 громад Житомирської області, зокрема Коростенської територіальної громади.
23 червня 2023 року, до громади завітали представники UNICEF, а саме заступник голови представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Антон Товченко, координатор проєкту Володимир Строкань, представник секції соціального захисту Вадим Пищейко та представник гуманітарного штабу при Житомирській ОВА Олег Рябой.
Мета зустрічі – обговорення учасниками наради питань впровадження проєктів від міжнародних донорів. Основними напрямками визначено: водопостачання та водовідведення; розв’язання безпекових питань; психологічна підтримка дітей та молоді. На зустрічі були присутні представники сфер: економіки, медицини, освіти, житлово-комунального господарства, культури, соціальної сфери та цивільного захисту, які надали пропозицій та окреслили важливі потреби по кожному напрямку, на яке необхідно фінансування.
Дякуємо фонду за всебічно підтримку нашої громади та за вже реалізовані проєкти, а також сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!