Топ теги:
Попередження

Коростень зустрічає французьких партнерів у рамках спільної україно-французької ініціативи «Світло під час зими».

21 Грудня 13:51
На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенні
«Ми привезли наших французьких партнерів в Україну в рамках спільної ініціативи об’єднаної мережі парламентарів, у тому числі ЄС: «Об’єднані заради України», у співпраці з Мережею захисту національних інтересів «АНТС» та французькою організацією «Stand with Ukraine».
Його мета – залучити партнерів, які подарують українським громадам генератори, щоб допомогти пережити зиму в теплі та зі світлом, а також налагодити співпрацю у відновленні», – каже Наталка Федорович, керівниця проекту «Зміцнення громад заради перемоги та відродження України» Зміцнення громадської довіри» (USAID/UCBI III).
Тож, 20-го грудня міський голова Володимир Москаленко зустрівся з Алін Ле Бейл Кремер (французька журналістка та співзасновниця громадської організації “Stand With Ukraine”) та Едвардом Мейор (співзасновник та президент французької громадської організації “Stand With Ukraine”, підприємець у сфері бізнесу коворкінгів та стартап-екосистеми в Україні та Франції).
Мета зустрічі – обговорити нагальні потреби громади в умовах воєнного часу для надання ефективної допомоги жителям громади.
Міський голова разом з Алін Ле Бейл та Едвардом Мейор, відвідали пологове відділення центральної міської лікарні.
В розмові визначені стратегічні напрямки потенційної співпраці між містами та напрямки роботи.
Також, Володимир Москаленко висловив слова вдячності за співпрацю та підтримку Valentina Osadcha – Gubar , Мережа захисту національних інтересів «А Н Т С».
Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.
На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенні
Чат-бот Гаряча лінія