Топ теги:
Попередження

Делегація з Новоград-Волинська

21 Травня 13:51

Тиждень видався плідним на зустрічі. Сьогодні наше місто відвідала делегація з Новоград-Волинська у складі заступниці міського голови Наталії Борис, начальниці УСЗН Лілії Хрущ, начальниці служби у справах дітей Нонни Лойко та начальниці відділу інформації та зв’язків з громадськістю Алли Виговської. Під час зустрічі з першим заступником Коростенського міського голови Володимиром Вигівським та секретарем міської ради Олександром Олексійчуком гості обговорити пріоритетні напрямки роботи у відділах виконкому та закладах нашого міста. Візитери ознайомились з роботою міського сайту, способами і пріоритетами його наповнення, обмінялись дієвими практиками інформування населення про роботу міської влади і актуальні новини.
Наступним пунктом роботи делегації стали КП «КоростеньМедіа», КМЦСПДС "Віри, Надії, Любові» та КУ "Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Джерело надії». Варто відзначити, що ці заклади нашого міста привертають увагу всіх офіційних делегацій. Гостей цікавить технічна, матеріальна та нормативні бази їх функціонування, а, головне, способи збереження і забезпечення роботи подібних закладів незважаючи на несприятливі реформи в сфері соціального захисту та інформаційного простору в країні.
Наостанок делегація ознайомилась з роботою управління праці та соціального захисту населення Коростенської міської ради.
Дякуємо нашим колегам за плідне спілкування та відвертий обмін цікавими способами вирішення проблемних питань. Сподіваємось, на подальшу співпрацю та бажаємо процвітання Новоград-Волинській громаді.

 

 

Чат-бот Гаряча лінія