Топ теги:
Попередження

Будиночок енергоефективних порад знову в місті Коростень 

В рамках співпраці з проектом «Енергоефективність у громадах», що виконується GIZ, 28 травня 2016 року в рамках святкування Дня міста консультантом проекту Дмитром Марусичем та спеціалістами управління економіки виконавчого комітету міської ради була проведена інформаційна кампанія з використанням будиночка енергоефективних порад.

Протягом інформаційної кампанії надавались консультації з питань енергоощадності та енергозбереження. Зокрема, актуальним стало питання щодо збереження тепла в будівлях. Для кращого сприйняття всіх аспектів вирішення даного питання були використані стенди фірм Rehay та Henkel зі встановлення вікон та утеплення стін, а також різного виду інформаційні друковані брошури та буклети.

Крім того, всі бажаючі мешканці та гості міста мали змогу зарядити свій мобільний телефон, але при цьому самостійно виробляючи енергію шляхом крутіння педаль велосипеду.

Заохочувальні призи можна було отримати шляхом участі у вікторині. Учасники, хто правильно надавали відповідь на запропоновані питання отримували термометри, ручки, вітрячки або кульки.

Загалом, захід був насичений та цікавий, дав чудову можливість коростенцям ознайомитись з можливістю вироблення електричної енергії альтернативним шляхом та вкотре замислитись над важливим та актуальним питанням енергозбереження та енерговикористання.

Місто Коростень щиро вдячне проекту «Енергоефективність у громадах», що виконується GIZ, за співпрацю та надану підтримку в проведенні заходу.

Чат-бот Гаряча лінія