Топ теги:
Попередження

ДНІ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ 2019

Європейський тиждень сталої енергії в Коростені

 

   25 травня 2019 року місто Коростень, в день свого Дня народження, долучилось до проведення Європейських тижнів сталої енергії. Метою  заходу було привернути увагу коростенців, «від малого до великого», до ефективного використання енергоресурсів, необхідності йти у ногу з часом в контексті застосування новітніх технологій та відновлюваних джерел енергії, дбайливого ставлення до довкілля і клімату та збереження природних багатств для наступних поколінь.

В цей день проводились різнопланові заходи для всіх бажаючих. Основна увага приділялась маленьким коростенцям, які взяли участь в різних іграх та руханках. В результаті проведення, всі учасники ознайомилися з різними джерелами енергії, дізналися про їхній вплив на навколишнє середовище, отримали базові знання в галузі альтернативної енергетики і продемонструвати на практиці, а також усвідомили, що в Україні існує потенціал для розвитку відновлюваних джерел енергії. На завершення всі учасники отримали подарунки та зарядились позитивною «зеленою» енергетикою.

   Довідкова інформація: Україна вже десятий рік поспіль долучається до ініціативи проведення Європейського тижня сталої енергії. Це масштабна подія в Україні, що сприяє поширенню найкращих практик та об’єднує зусилля задля досягнення цілей ЄС з подолання наслідків зміни клімату, підвищення енергоефективності та енергобезпеки, а також сталого розвитку громад.

Управління економіки

виконавчого комітету

Коростенської міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія