Топ теги:
Попередження

Засідання Дорадчого комітету з питань сталого енергетичного розвитку та клімату

9 Серпня 11:56

Угода мерів — це наймасштабніший у світі рух щодо клімату та енергії. Ця європейська ініціатива об’єднує тисячі місцевих, регіональних та національних органів влади задля спільної мети по досягненню кліматичних та енергетичних цілей.

Реалізація плану дій сталого енергетичного розвитку Коростенської міської територіальної громади до 2030 року здійснюється в рамках виконання зобов’язань громади як підписанта європейської ініціативи «Угода мерів по клімату та енергії».

9 серпня відбулось засідання Дорадчого комітету з питань сталого енергетичного розвитку та клімату Коростенської територіальної громади за участі національного координатора проєкту ЄС “Угода мерів – Схід” Оксани Кисіль, заступника виконавчого директора ГО “Екоклуб” Ольги Лящук.

Основною метою заходу було представлення індикаторів з оцінки вразливості та адаптації до зміни клімату та напрацювання подальших кроків щодо реалізації стратегічного документу громади.

Детальніше про європейську ініціативу «Угода мерів по клімату та енергії» можна ознайомитись за посиланням https://www.eumayors.eu/

Інфографіка плану дій зі сталого енергетичного розвитку міста Коростень до 2030 року за посиланням: https://ecoclubrivne.org/infographic-korosten/?fbclid=IwAR0mQQYy93hm9gactyY_kMI0zbVP9JUdxJ1MZ92_08qfsRoUUATCPC3XCP8

 

 

Чат-бот Гаряча лінія