Топ теги:
Попередження

Перше засідання новоствореної Координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми.

17 Лютого 17:05
15 лютого 2023 року було прийнято рішення виконавчого комітету про створення Координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми.
А сьогодні, 17 лютого, пройшло перше засідання новоствореної Координаційної ради, на якому обговорювались головні завдання, плани ради на 2023-2024 роки та налагоджені зв’язки для подальшої роботи між членами ради.
Учасниками Координаційної ради є представники органів місцевого самоврядування, зокрема: служба у справах дітей, відділ охорони здоров’я, відділ освіти, управління праці та соціального захисту населення, Коростенський міський центр соціальних служб, а також старости Коростенської міської територіальної громади, координатори мобільних бригад ГО “Інноваційні соціальні рішення”, представники Коростенського районного управління поліції, Коростенської окружної прокуратури та центру з надання безоплатної правової допомоги.
Голова Координаційної ради заступник міського голови Олександр Синицький наголосив, що будь-яке насильство є неприпустимим і боротьба та допомога у цьому питані є важливою та необхідною.
Також повідомляємо, що по місту створено мобільні бригади соціально-психологічної допомоги від ГО “Інноваційні соціальні рішення” за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення.
Консультації анонімні, конфіденційні та безкоштовні.
За телефоном: 050 553 10 78
Чат-бот Гаряча лінія