Топ теги:
Попередження

Слідами прямого ефіру

20 Жовтня 10:49

На виконання розпорядження міського голови  №450   від 10.09.2021 р. «Про заходи щодо забезпечення виконання запитів і пропозицій, які надійшли від громадян під час прямого телеефіру 02.09.21 р.» виконавчий комітет Коростенської міської ради надає інформацію:


п/п

Питання, що потребують вивчення і вирішення

Відповіді

1

Надати роз’яснення щодо обслуговування в центральній міській лікарні у вихідні дні

Цілодобовий стаціонар працює цілодобово з безперервним режимом.Консультативно-діагностичний центр:
Початок – 8.00 – 19.00 год. обідня перерва 30 хвилин (12.00-13.30) субота з 09.00 до 14.00 год. Неділя вихідний

 
 
2.

Розглянути можливість встановлення люку, ремонту каналізаційної труби перед 3 під”їздом по вул. Гастелло, 26

За інформацією КП «Водоканал», каналізаційний колодязь по вул. Гастелло, 26 знаходиться в робочому стані та накритий кришкою. За інформацією КВЖРЕП № 1, каналізаційна мережа, від будинку до каналізаційного колодязя, знаходиться в технічно-справному стані та ремонту не потребує.

 
3.

Розглянути можливість ремонту та впорядкування дороги по вул. Київська (напрямок дач), до с.Соболівка (Хотинівський СО)

Дорога поза межами міста до дач та с. Соболівка знаходяться на балансі Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації та утримується за рахунок коштів обласного бюджету.

 
4.

Забезпечити безпеку дорожнього руху по вул. Козацька, (в р-ні залізничного вокзалу, перехід від магазину «Візит» до фотостудії)

У зв’язку з погодними умовами роботи з облаштування пішохідних переходів вже не планується виконувати в поточному році. Роботи з облаштування пішохідного переходу по вул. Козацька в районі магазину «Візит» буде включено в план робіт КВГП у 2022 році.

 
 
5.

Розглянути можливість встановлення вуличного освітлення біля буд. № 14 по вул. Грушевського

Видатками міського бюджету, кошти на облаштування вуличного освітлення на прибудинкових територіях житлових будинків, в поточному році не передбачені. Пропонуємо співвласникам житлового будинку по вул. Грушевського, 14 самостійно облаштувати світильники на фасаді будинку, як це зроблено у більшості будинків міста.

 
 
6.

Розглянути можливість  капітального асфальтування вул. Ковельська

Для проведення капітального ремонту дороги по вул. Ковельська у 2020 році було розроблено проектно-кошторисну документацію. Загальна кошторисна вартість робіт складає 11300,688 тис. грн. Наразі, в міському бюджеті недостатньо коштів для виконання вищевказаних робіт. У зв’язку з чим, до Житомирської обласної державної адміністрації неодноразово надсилались звернення, з проханням виділення коштів з державного бюджету для проведення робіт.

 
 
7.

Проінформувати щодо стану очищення річки

Рятувальною службою на воді проведено роботи згідно «Плану розчистки водної поверхні річки УЖ в місцях масового відпочинку населення на воді багатоіункуціональною самохідною установкою – TRUXOR DM5045 у 2021 році» затвердженого рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Протокол №4 від 02.04.21 р.
Додатково проведено розчищення водойми (болота) поблизу ПрАТ «Коростенський завод ЗБШ», в зв’язку з колективним зверненням мешканців мікрорайону Ковельський парк до депутата міської ради Єсіна І.В.
Всього на розчищення водних об’єктів використано у 2021 році 364м/г.

8.

Забезпечити зрізання сухих дерев та гілок по вул. Сосновського, 25-А

Видалення сухих дерев по вул. Сосновського, 25-А включено в план робіт КВГП. Видалення дерев проводиться в порядку черги.

 
 
 

 

 

Чат-бот Гаряча лінія