Топ теги:
Попередження

Фотоконкурс до 35-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС «Земля древлян… Трава, росою вмита. І тут щороку теж цвіте весна»

6 Квітня 10:38

 

Фотоконкурс до 35-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС «Земля древлян… Трава, росою вмита. І тут щороку теж цвіте весна»
В Коростені оголошено конкурс фоторобіт приуречених вшануванню 35-річниці аварії на ЧАЕС
Умови та порядок проведення 3.1. Конкурс проводиться з 1 квітня по 18 квітня 2021 року.
3.2. Для участі у Конкурсі запрошуються аматори і професійні фотографи. Вік учасників – від 18 років і старші. 3.3. Учасник фотоконкурсу може подати до 5 фоторобіт, зроблених на будьяку фотокамеру у вигляді електронних файлів. Цифрові файли повинні бути у форматі JPEG, кадровані (розміри 30х30, 30х40, 30х45), максимум 3600 px по короткій стороні, максимум 10 Мб/фото.
3.4. Фотографії подаються в електронній формі на електронну адресу ikz@korosten-rada.gov.ua з поміткою «фотоконкурс». До фото в електронному вигляді додається лист-заявка (в кінці положення) із зазначенням номінації, даних автора роботи: прізвище, ім’я та по батькові автора, вік, контактний телефон, рід занять або місце роботи.
3.5. Автори фотографій несуть відповідальність за зміст представлених на конкурс робіт. Роботи, які не відповідають умовам конкурсу, не розглядаються.
3.6. Надіслані на Конкурс фотороботи мають відображати реальні життєві ситуації. Зміст фотографії має донести до глядача реально існуючі тенденції щодо життя поліського краю на територіях, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, творчих успіхів, професійних здобутків та досягнень громади в розбудові древлянського краю, формування активної життєвої позиції тощо.
Фотографії повинні бути зроблені лише на території Коростенської міської територіальної громади. Критерії оцінювання фоторобіт: – актуальність; – оригінальність; – ідейність. – художність
3.7. До конкурсу допускаються авторські роботи всіх фотографічних жанрів (портрет, пейзаж, вулична, весільна, архітектурна фотографія, туристична та ін.) в номінаціях: – портрет ліквідатора – побут людей громади «Життя вирує, доля кличе!» – природа рідного краю «І бджоли з вуликів летять на цвіт чорнобильського саду….»

 

 

Чат-бот Гаряча лінія