Топ теги:
Попередження

Оголошення про конкурс з визначення автомобільного перевізника на обслуговування міських автобусних маршрутів загального користування Коростенської міської територіальної громади

11 Лютого 10:29

 

До уваги автомобільних перевізників!

 

Оголошення про конкурс з визначення автомобільного перевізника

на обслуговування міських автобусних маршрутів загального користування

Коростенської міської територіальної громади

 

Конкурс на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в межах Коростенської міської територіальної громади проводиться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», «Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. №1081 із змінами та доповненнями (далі – Порядок).

Об’єктом конкурсу є пакет згрупованих міських маршрутів з визначеною кількістю рейсів, що виконуються необхідною кількістю автотранспортних засобів.

Об’єкт конкурсу № марш-руту Найменування кінцевих зупинок Кіл-ть ТЗ на маршруті Кількість рейсів Режим руху Періодич-ність
1 № 2 «Залізничний вокзал – Пашини» 2 Гр. 3 – 25

Гр.5 – 28

Маршрутне таксі Щоденно
№3 «Залізничний вокзал – Чигирі» 2 Гр.1 – 19

Гр.2 – 21

Маршрутне таксі Щоденно

 

Метою визначення автомобільного перевізника на конкурсних засадах є створення безпечних умов для перевезення пасажирів автомобільним транспортом, покращення якості пасажирських перевезень, створення конкурентного середовища, обмеження монополізму на ринку пасажирських перевезень, забезпечення оновлення рухомого складу, підвищення рівня безпеки перевезень пасажирів, забезпечення виконання соціально значущих перевезень.

Виконавчим комітетом Коростенської міської ради, як Організатором конкурсу встановлюються основні та додаткові умови для учасників конкурсу відповідно до рішення виконавчого комітету Коростенської міської ради від 19.01.2022 р. №5 «Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в межах Коростенської міської територіальної громади» (детальніше з умовами можна ознайомитись на сайті https://korosten-rada.gov.ua).

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об’єкт конкурсу окремо заяву за формою, визначеною згідно з додатком 1 Порядку та наступні документи:

  • заява претендента встановленого зразка із зазначенням автобусного маршруту загального користування, на якому має намір працювати претендент.
  • відомості про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті;
  • копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;
  • копії сертифікатів відповідності та екологічності транспортних засобів;
  • відомості про додаткові умови обслуговування маршруту;
  • копія штатного розпису, копія податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма 1- ДФ) за останній квартал.

Плата за участь у конкурсі відсутня.

Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою перевізника-претендента та скріплюються печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами і словами. Документи подаються у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою №1, який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою №2, який містить документи з інформацією про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

Документи, які надійшли після встановленого строку, не розглядаються.

Документи, подані несвоєчасно, не реєструються і повертаються претенденту.

Конкурс відбудеться  15 березня 2022 року о 14:00 годині за адресою м. Коростень, вул. Грушевського, 22, кабінет №13.

Документи на участь у конкурсі приймаються до 15:00 год. 25 лютого 2022 року за адресою м. Коростень, вул. Грушевського, 22, каб. 37-А.

Детальну інформацію про об’єкт конкурсу та бланки документів на участь у конкурсі можна отримати: в робочі дні тижня з 8:00 до 17:00 год. в управління економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради за адресою м. Коростень, вул. Грушевського, 22, каб. 37-А або на сайті https://korosten-rada.gov.ua. Телефон та e-mail для довідок: (04142)5-08-03, ekonomika@korosten-rada.gov.ua.

 

Зразки бланків документів:

1. Заява про участь

2. Анкета про участь у конкурсі

3. Відомості про участь

4. Відомості про додаткові умови

 

Чат-бот Гаряча лінія