Топ теги:
Попередження

Визначено переможців багатоквартирних житлових будинків на проведення реконструкції, капітального ремонту у 2021 році

20 Квітня 13:33

Відбулось друге засідання комісії для розгляду заяв та формування переліку багатоквартирних житлових будинків на проведення реконструкції, капітального ремонту у 2021 році.
Рішенням 2 сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 24.12.2020 року № 26 з міського бюджету були виділені кошти в сумі 500 тис.грн. на проведення реконструкції, капітальних ремонтів багатоквартирних житлових будинків на умовах дольової участі співвласників будинків.
Головам правлінь ОСББ була надана можливість провести збори співвласників будинків і визначити суму дольової участі з розрахунку за 1 м² загальної площі приміщень будинку. По результатам зборів голови ОСББ подали свої пропозиції у запечатаних конвертах.
На основі поданих пропозицій комісія визначила переможцями будинки з більшим розміром дольової участі, співвласники яких на умовах співфінансування отримають кошти з міського бюджету на проведення капітального ремонту конструктивних елементів у 2021 році. Це – Чолівська, 7, 8, 9, Білокоровицьке Шосе, 6 та Грушевського, 72-А.

 

 

Чат-бот Гаряча лінія