Топ теги:
Попередження

Засідання робочої групи 09.09.2021

10 Листопада 15:24

Розробляти власну стратегію – це ознака хорошого тону для кожної громади.

Для Коростенської громади  – це можливість, в майбутньому, зробити громаду кращою та створити комфортні умови для її жителів.

Так, 9 вересня 2021 року відбулось II розширене засідання робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Коростенської міської територіальної громади до 2030 року.

Як писалося раніше, для розробки стратегії міська рада залучила Максима Сігнатуліна – кандидата економічних наук, спеціаліста з розробки стратегії розвитку, соціологічних досліджень. На засіданні Максим Сігнатулін представляв результати SWOT аналізу Коростенської громади, які були сформовані на основі дослідження ключових рис, факторів, пріоритетів, тенденцій, проблем, що були виявлені під час дослідження на рівні населених пунктів громади у різних секторах, зокрема: адміністративно-територіальному устрої, демографії, економіці та ринку праці, навколишньому середовищі, житлі та благоустрої, соціальній інфраструктурі, інженерній інфраструктурі, транспорті, культурі та туризму, культурній спадщини, природних ресурсів тощо.

Учасники засідання жваво обговорювали представленийSWOT аналіз, надавали пропозиції та зауваження.

Наступний крок – формування стратегічний та оперативних цілей.

Чат-бот Гаряча лінія